Cadouri potrivite oricărui fumător de Crăciun

Idei de cadou pentru ea de Crăciun

Se apropie cu pași repezi Crăciunul, perioada în care cu toții putem face o bucurie celor dragi, oferindu-le un cadou minunat ce le va aduce zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, alegerea cadoului potrivit nu este deloc o sarcină ușoară.

Fiecare persoană este o lume extrem de dificil de descifrat, iar dorințele și preferințele sale sunt extrem de diverse. Din acest motiv, apare adesea întrebarea legată de ce am putea oferi celor dragi, având în vedere că varietate largă de produse face alegerea și mai dificilă.

Dacă și voi v-ați pus aceeași întrebare și nu ați reușit să găsiți încă răspunsul cu privire la ce ați putea oferi unui fumător anul acesta de Crăciun, sunteți tare norocoși. Vă oferim noi răspunsul.

În cele ce urmează vă vom dezvălui câteva din produsele care se pot transforma în cadouri minunate pentru orice fumător.

Brichete Zippo Day of Dead- Setul cadou (pentru el și ea)

Dacă nu știți ce să oferiți unui cuplu de fumători pentru a-l surprinde într-un mod cât mai plăcut, acest set cadou format din două brichete pentru el și ea, cu flăcără normală, fabricate în SUA, poate fi o idee perfectă de cadou pentru Crăciun.

Set Ploscă alcool DM

Când persoana căreia vreți să-i faci un cadou este pasionată de șah, îi plac și țigări și suprizele neașteptate, considerăm că o bună idee de cadou poate fi setul care cuprinde o ploscă alcool de 240 ml cu exteriorul din piele ecologică, 2 pahare, 1 pâlnie, 1 tirbușon, joc de șah și piese pentru șah (șahul se află pe cutia din lemn). Astfel îi dați șansa ca în timp ce fumează să joace o partidă de șah și să savureze o băutură din ploscă. O idee bună, nu-i așa?

Set cadou pentru vin

Acest set este o altă idee minunată de cadou pentru o persoană care, atunci când fumează, îi place să se delecteze cu un pahar de vin bun. Și pentru ca acest lucru să se întâmple și în seara de Crăciun, îi puteți oferi acest set care conține accesorii pentru sticla de vin.

Set Pipa Angelo 2

Ce cadou poate fi mai potrivit pentru un fumător de pipă? Un set de pipă, evident. Și când acesta conține o pipă Angelo, o borsetă pentru pipă, un futac pentru pipă, patru perii și cinci filtre pentru pipă de 9 mm, surpriza este și mai plăcută. În plus, calitatea germană își va spune cuvântul, iar persoana care va primi acest cadou se va putea bucura de el o perioadă lungă de timp.

Umidor pentru trabucuri Angelo (set cadou)

 Dacă nu știți ce să oferiți cadou unui iubitor de trabucuri pentru a-i face o mare bucurie, oferiți-i un set care să conțină:

 -un umidor de trabucuri( care să-i dea posibilitatea să mențină nivelul optim de umiditate al trabucurilor) fabricat din lemn și MDF, cu exterior lăcuit, cu un higrometru și un umidificator;

-o scumieră pentru trabuc și un cutter din oțel inoxidabil.

Este un set perfect pentru un cadou. Va fi o surpriză mai mult decât plăcută de Crăciun. Și nu vă faceți griji, setul se livrează în cutie protejată, atent pregătită pentru curier.

Set cadou pentru fumători Eurojet

Pe lista cadourilor potrivite oricărui fumător poate fi trecut și setul care conține husa pentru pachetul de țigări și brichetă confecționate din piele ecologică, brichetă Eurojet cu gaz, breloc din crom și piele ecologică Eurojet.

Este un set care, cu siguranță, va surprinde în mod foarte plăcut persoana care îl va primi, mai ales că îl vom livra în cutie cadou Eurojet.

Ce spuneți, v-am dat idei interesante de cadouri?