Cele 3 accesorii indispensabile fumătorilor

Cele 3 accesorii indispensabile fumatorilor

Nu e un obicei sănătos, dar este un obicei împărtășit de o mulțime de oameni de pretutindeni. Tocmai din această cauză, industria tutunului este obligată să afișeze pe pachetele de țigări mesaje care să îi anunțe pe fumători despre riscurile la care se expun. Deși această strategie are efecte în rândul anumitor fumători, cei mai mulți țin la obiceiul lor și caută noi și noi metode pentru a-l face cât mai plăcut. Accesoriile pe care aceștia le folosesc nu numai că îmbunătățesc experiența într-o oarecare măsură, dar sunt și o cale prin care fumătorii aleg să se exprime.

Așadar, dacă ești fumător, în acest articol vei găsi o serie de accesorii care nu trebuie să-ți lipsească din „arsenalul” personal. Le poți găsi în majoritatea magazinelor destinate fumătorilor, însă pentru a te asigura că beneficiezi de cel mai bun raport calitate-preț, îți recomandăm să le achiziționezi din tutungerii online de încredere.

Tabachere pentru țigări

Cei care își doresc să dea o notă de eleganță fumatului, pot alege să își păstreze țigările în tabachere mai degrabă decât în pachetele pe care le-au cumpărat. Astfel devin mai discreți, atrăgând mai puțin atenția către viciul lor. Indiferent dacă îți rulezi singur țigările sau dacă le iei gata făcute, din comerț, o tabacheră poate fi extrem de practică. Mai mult decât atât, sunt anumite persoane deranjate de pozele inestetice de pe pachetele de țigări. Pentru acestea din urmă, tabacherele pot fi o metodă de a-și distrage atenția de la imaginile respective.

Brichete originale, de calitate

Multă lume acordă o atenție limitată brichetelor, mai ales pentru că sunt cel mai ușor de rătăcit. Fumătorilor li se întâmplă adesea să împrumute sau să piardă brichetele, iar când se întâmplă acest lucru, se îndreaptă către cel mai apropiat magazin și cumpără cea mai ieftină brichetă pe care o găsesc. Însă banii risipiți pe brichete se adună- câțiva lei de aici, câțiva lei de acolo, până când se strânge o sumă considerabilă. Pentru a evita acest lucru, poți alege o brichetă reîncărcabilă, originală și de calitate pe care cu sigurnață nu o vei pierde. Mai mult decât atât, o poți personaliza în nenumărate feluri, pentru a corespunde cât mai bine stilului tău. 

Scrumiere de buzunar și pentru acasă

Scrumierele sunt un alt accesoriu prin intermediul căruia fumătorii își pot exprima personalitatea. Pentru că un morman de mucuri de țigară nu este în niciun caz o priveliște frumoasă, există numeroase scrumiere în care pot fi adunate fără a fi expuse vederii. Și pentru că există mulți oameni care fumează în aer liber și nu găsesc mereu un coș de gunoi în care să arunce mucurile de țigară, o alternativă prietenoasă atât cu mediul, cât și cu fumătorul ar fi scrumierele de buzunar. Pentru că susținem din toată inima inițiativa „Strada nu e scrumieră!”, le recomandăm cu căldură pe acestea din urmă.

Nu în ultimul rând, toate aceste accesorii sunt extrem de practice și pot fi găsite la prețuri rezonabile, pentru orice buzunar. Am ținut să încheiem cu această precizare, pentru că știm cât de costisitor poate deveni acest viciu și cât de atenți sunt fumătorii cu accesoriile pe care le aleg.