Despre

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că și tu ești ca mine. Curios, atent cu ceea ce îți place, sigur pe tine și pe alegerile tale.

Știi și tu, desigur, că fumatul nu e doar fumat și atât. Are multe în spate: povestea țigărilor și a tutunului, complicitatea fumătorilor, legăturile dintre ei, felul în care alegi să îți petreci timpul. Personal, eu asta simt și așa abordez tot ceea ce fac.

Sunt, la rândul meu, fumător. De ce? Pentru că știu că nimănui nu îi place să meargă pe ghicite când vine vorba de tutun și de calitatea acestuia. Și eu, și tu ne dorim același lucru: recomandări bune și de încredere, pe care numai un fumător ni le poate oferi.

De aceea, aici mă vei găsi scriind despre tot ce apare nou în materie de fumat, tehnici, accesorii și așa mai departe. Sunt, înainte de toate, pasionat de ceea ce fac și dedicat muncii mele. Mă informez constant în legătură cu trendurile din domeniu, ca să fiu mereu cu un pas înainte și să îți ofer informațiile de care ai nevoie. Tot ce e nou, inedit sau util ajunge pe blog, pentru tine și pentru toți cei interesați de arta fumatului și a tutunului.

Sunt aici pentru a-ți oferi mai mult decât produse de calitate, recomandări potrivite și sfaturi utile care să te ajute să descoperi tutunul care îți place. Voi posta și știri, tutoriale, recomandări personalizate- adică tot ce îi trebuie unui fumător ca să se bucure așa cum trebuie de arta fumatului.